Skip to content

George Bragadireanu

Despre George Bragadireanu

George este un tip cu o căsnicie fericită și tatăl a doi băieți. Îi place să citească și cărți științifico-fantastice dar și non-fiction, în psihologie, economie, politică, științe sociale, neurobiologie. A absolvit cursurile de economie, matematică și științe politice și alte cursuri de publicitate, este un tip sportiv, căruia îi place alergarea, înotul și mersul pe bicicletă. A cochetat cu improvizația de teatru (urmând cursurile de specialitate ale lui Keith Johnstone și Stanford Meisner) și cu dansul contemporan de contact-improvizat. Este vegetarian și ecologist. Interesat atât de spiritualitate, cât și de cele mai recente descoperiri științifice, mintea umană și științele comportamentale, antropologia și fizica cuantică, consideră că viața trebuie luată în ansamblu și nu refuză nici o parte din ea.

Cariera

George este un fost bancher transformat în coach și antrenor. Expertiza managerială l-a ajutat să obțină o perspectivă amplă asupra mediului corporatist și asupra mediului de afaceri. A condus departamente de vânzări și de training în timpul carierei sale de 12 ani în domeniul bancar.

Din 2012 a început cariera sa independentă ca și coach, formator, autor și consultant, sub marca InsideBloom.

În timpul carierei sale, a instruit mai mult de 7.000 de persoane în workshopuri si traininguri sale și a antrenat mai mult de 300 de oameni în sesiuni de coaching individuale și intervenții de coaching de echipă.

Coach George Bragadireanu: realizări și planuri de viitor în coaching.

Biblia Coachingului

09/03/2011

George Bragadireanu finanțează a treia ediție românească a cărții Coaching pentru Performanță de Sir. John Whitmore, ‘biblia’ coachingului.

Prima Școală de Coaching

09/03/2011

George urmează cursurile școlii de coaching Performance Consultants International (Londra) – școala a fost inființată în anii ’90 de către ‘părintele’ coachingului de afaceri, Sir John Whitmore. În urma absolvirii acestei școli, George este certificat drept Executive Performance & Transpersonal Coach.

Coaching la Spa

09/03/2013

George lansează programul Coaching La Spa, un program de coaching menit să aducă relaxare și descoperire autentică clienților săi.

A Doua Școală de Coaching

04/05/2013

Până în 2015, George urmează cursurile școlii de coaching NLP Mindmaster Academy (București) – este cea mai importantă școală românească și una dintre cele mai mari școli europene pentru coaching cu NLP și psihoterapie, acreditată de către EUCF, EANLPT și COPSI. George este certificat drept Master Practitioner NLPt Coach.

Coaching 4 Manageri (CD)

04/03/2014

George înregistrează Coaching pentru Manageri, un dublu-CD de educație de management prin coaching.

Certificare ACC (ICF)

31/03/2014

Din 2014, George este certificat și ca Associate Certified Coach (ACC) de către International Coach Federation (ICF).

Studioul de Coaching

06/01/2015

George fondează Studioul de Coaching (un parteneriat a patru coachi) și lansează prima (și unica, până astăzi) aplicație de coaching pe mobil – Coaching 4 Managers (iOS, Android, Windows Phones, Blackberry) – ieșită astăzi din producție.

A Treia Școală de Coaching

09/02/2016

George începe cursurile școlii de coaching canadiene Integral Coaching Canada (Ottawa, 2014-2016) – principala școală din lume care urmează filosofia ‘integralității’ a celui mai mare gânditor al lumii în ultimii 50 de ani, Ken Wilber. Ken Wilber este considerat cel mai important filosof mondial al zilelor noastre. În urma celor doi ani de studii, George este certificat drept Integral  Professional Coach.

Certificare Coaching Specialist

09/08/2016

George devine certificat drept Coaching Specialist de către Ministerul Educației din Romania.

The Leadership Spark

09/11/2016

Scrie și publică în limba engleză The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership.

Traduceri Leadership

09/03/2017

George traduce în limba română pentru Editura Publica trei cărți din domeniul coachingului și leadershipului: The Coaching Habit („Coaching Zi de Zi”, de Michael Bungay Stanier), Radical Candor(„Sinceritate Radicală”, de Kim Scott) și Hunch („Presimțirea” de Bernadette Jiwa).

Leading Innovation – Innovation Online Course

04/10/2017

George lansează cursul online How to lead natural integral innovation in your company.

The Blank Canvas – Creativity Online Course

02/01/2018

George lansează cursul online The Blank Canvas – Get Creative in 8 Days.

Certificare PCC (ACC)

26/04/2018

George devine Professional Certified Coach (PCC) de către ICF.

Obiectiv: Certificare MCM (ICC)

01/01/2019

Obiectiv: George devine Integral Master Coach după urmarea cursurilor școlii Integral Coaching Canada și certificarea de către aceasta. Cursurile vor avea loc de-a lungul întregului an 2019.

Obiectiv: Certificare MCC (ICF)

31/12/2019

Obiectiv: Până în decembrie 2019, George ajunge la borna de 2500 de ore de practică de coaching și obține certificarea drept Master Certified Coach de către ICF.

Obiectiv: Lansarea Programului „De la Zero la Master Coach”

01/01/2020

Obiectiv: în urma experienței adunate în ultimii 10 ani de practică de coaching, George lansează programul internaționald e pregătire în coaching pentru cei ce vor să ajungă coachi într-un ritm accelerat.

Obiectiv: Publicarea cărții „De la Zero la Master Coach”

01/07/2020

În urma experienței ultimilor ani, a practicii de coaching și a celei de studiu a coachingului, George publică bestseller-ul „De la Zero La Master Coach”.

Obiectiv: Lansarea Școlii de Coaching „Insidebloom Integral Coaching Academy”

01/01/2021

Obiectiv: în urma întregii experiențe de practică de coaching și a studiului, George lansează școala internațională de coaching „Insidebloom Integral Coaching Academy”.

Obiectiv: 10,000

31/12/2024

George ajunge la cele 10,000 de ore de practică de coaching cu clienți de pe toate continentele, din toate originile sociale, formațiile și preocupările.

Educația de coaching și certificările

Spre deosebire de alți coachi români, George adoptă multe filozofii și paradigme de coaching; este un spirit independent și testează și acordă șanse oricărei idei sau teorii noi. Astfel, nu a urmat doar una, nici două, ci trei școli de instruire până acum, cu o durată de peste 550 ore de pregătire formală, 100 de ore sub supravegherea mentorilor de coaching și câteva zeci de ore de psihoterapie ca parte a pregătirii sale.

  1. Performance Consultants International (Londra, 2011-2012) – școala a fost inființată în anii ’90 de către ‘părintele’ coachingului de afaceri, Sir John Whitmore. În urma absolvirii acestei școli, George a fost certificat drept Executive Performance & Transpersonal Coach.
  2. Integral Coaching Canada (Ottawa, 2014-2016) – principala școala din lume care urmează filosofia ‘integralității’ a celui mai mare gânditor al lumii în ultimii 50 de ani, Ken Wilber. Ken Wilber este considerat cel mai important filosof mondial al zilelor noastre. George a fost certificat drept Integral  Professional Coach.
  3. Mindmaster Academy (București, 2012 – 2015) – este cea mai importantă școală românească și una dintre cele mai mari școli europene pentru coaching cu NLP și psihoterapie, acreditată de către EUCF, EANLPT și COPSI. George este certificat drept Master Practitioner NLPt Coach.

Din 2014, George este certificat și ca Associate Certified Coach de către International Coach Federation (ICF), și drept Coaching Specialist de către Ministerul Educației din Romania (din 2016).

coach certificat george bragadireanu

coach certificat george bragadireanu

coach certificat george bragadireanu

 

 

Un om lângă care descoperi că mai există bine și frumos în lumea tumultuoasă în care trăim.

Victorița

Neașteptat, dar precis! Așa pot defini în 3 cuvinte un om cu o viziune bine definită și misiune minunată. Să lucrezi cu George este revelator, din primele momente simți cum perspectiva mica și îngustă pe care o ai asupra unor…

Rox