Despre George Bragadireanu Coach

george profil lateral

George Bragadireanu

Ajutorul Tău Personal

George Bragadireanu este ‘Associate Certified Coach’ (ACC) al International Coaching Federation din 2014 și ‘Specialist în Coaching’ conform Ministerului Educatiei din 2016. Este de asemenea ‘Executive Performance Coach’ si ‘Transpersonal Coach’ cu Performance Consultants International/ Londra (școala de coaching a fondatorului industriei coaching-ului, Sir John Whitmore), ‘Integral Professional Coach’ cu Integral Coaching Canada și ‘Master Practitioner Coach NLPt’ cu Mindmaster (școală europeană de coaching, NLP si psihoterapie, acreditată EUCF, EANLPT si COPSI, după o curiculă a Austrian Training Center, de nivel Master of Science).

DOWNLOAD CV

George te invită într-un spațiu fizic extrem de primitor și de cald, un spațiu în care creează o lume specifică ție, un cocon protector în care măștile cad una câte una, lăsând să iasă la iveală ființa în toată unicitatea ei. Aici te învață cum să “ștergi praful” și cum să începi să lustruiești ceea ce ai construit până acum, te provoacă să trăiești treaz, să te joci, să visezi, să pășești pe propria-ți cale, totul într-o armonie perfectă cu lumea socială și cea interioară. Îmi place “rețeta” pe care o aplică, îmbracă profesionalismul cerut de coaching cu o haină extrem de delicată și ușor de îmbrăcat.
Mulțumesc George!

Elena

My Life Journey

În primul rând sunt un om care a învățat (cu greu, dar solid) să asculte. Să ascult! Să tac și să “îmbrățișez” clientul într-o atmosferă în care să știe că indiferent ce spune, acele lucruri sunt valoroase pentru el. În al doilea rând, am învățat la fel de greu dar solid să nu judec și să nu dau sfaturi.

Studiez și practic schimbarea în toate formele ei în fiecare zi. Mă specializez în coaching și terapii conexe astfel încât sunt eu însumi un om care înțelege din ce în ce mai bine lumea din jur. Mă interesează integrarea și conectarea noțiunilor relevante din fizica cuantică, biologie și neuroștiințe, psihosinteză, psihoterapie, mindfulness, spiritualitate și evoluție culturală, științe de graniță și cele mai recente descoperiri științifice, antropologie, formarea culturilor și limbajelor.

Perspectiva mea asupra schimbării este una integrativă. In acest sens lucrez cu instrumente din multe domenii conexe coaching-ului sau din domenii care aparent nu au nici o legătură: sport, teatru, NLP, dans, psihoterapie, gamestorming, etc.

Fac acest lucru pentru că am învățat că schimbarea pe care și-o propune un client sau altul este strâns legată de felul său de a fi și/ sau de felul în care vrea să se schimbe. Prin urmare, orice schimbare (profesională sau personală) dorită are nevoie de instrumentele potrivite clientului pentru a se desăvîrși.

Despre semințe

Pentru mai multă claritate, echilibru și control, trebuie să acționezi!

Cum ar fi să primești o întrebare bună pe zi în fiecare dintre următoarele 365 de zile? O întrebare care să te facă să te gândești în mod pozitiv la tine și în același timp să te pună pe gânduri?

* indicates required