Despre George Bragadireanu

Despre George Bragadireanu

george bragadireanu

Training

Din 2002 pana în 2009 am deținut roluri și funcții manageriale în departamentul de vânzări corporate al UniCredit Tiriac Bank Romania.

Din 2010 sunt certificat ca și trainer formator de către CNFPA.

Din 2009 pană în 2010 am deținut funcția de Training Manager în cadrul UniCredit Tiriac Bank Romania. In această calitate am administrat un buget semnificativ de training împreună cu o echipă formată din alți 7 colegi. Performanțele din acei ani se pot rezuma astfel: 11.000 de participanți la cursuri, câteva sute de zile de training cumulate, toate cursurile au fost elaborate și livrate in-house de către echipa UniCredit.

In 2011 si 2012 am continuat să produc, livrez și facilitez experiențe de învățare în diferite forme (proiecte, cursuri, seminarii, workshop-uri în cadrul UniCredit Leasing Corporation) sau în cadrul unor parteneriate cu firme de training cunoscute de pe piață.

Prin urmare, expertiza mea bancară înseamnă: management, vânzări, evaluarea riscului, strategie, evaluarea performantei, educație.

În August 2012 am devenit antreprenor în domeniul educației. Ceea ce găsești pe acest site este rezultatul muncii mele ca antreprenor.

În fiecare an din 2013 încoace, am cel puțin 1,000 de participanți la cursurile mele, 100 de zile de training si experiențe memorabile oferite în fiecare zi.

Coaching

In primul rând sunt un om care a învățat (cu greu, dar solid) să ascult. Să ascult! Să tac și să “îmbrățișez” clientul într-o atmosferă în care să știe că indiferent ce spune, acele lucruri sunt valoroase pentru el. În al doilea rând, am învățat la fel de greu dar solid să nu judec și să nu dau sfaturi.

Sunt coach acreditat internațional și am ajutat deja câteva sute de oameni să se regăsească și să obțină ceea ce și-au dorit, fie că acest lucru a fost o mai mare liniște și claritate interioară, fie planuri ambițioase de carieră, fie un echilibru bun între viața personală și cea profesională, fie relații sentimentale care îi împlinesc.

Pregătirea mea ca și coach acreditat internațional cuprinde trei școli:

  1. “Executive Performance Coach” si “Transpersonal Coach” cu “Performance Consultants International” – Londra, școala de coaching a fondatorului industriei coaching-ului, Sir John Whitmore;
  2. “Integral Professional Coach” cu “Integral Coaching Canada”, “cea mai cuprinzătoare școală de coaching existentă” – Ken Wilber;
  3. “Master Practitioner Coach NLPt” cu “Mindmaster” –  școală europeană unde am învățat de la cei mai buni profesori europeni și americani de coaching, NLP si psihoterapie, acreditată EUCF, EANLPT si COPSI.

Sunt “Associate Certified Coach” (ACC) al International Coaching Federation din 2014 si “Specialist in Coaching” conform Ministerului Educatiei din 2016.

ACC_WEB

In 2012 am finanțat apariția la Editura Publica a noii ediții din “Biblia” coaching-ului, “Coaching pentru Performanță” a lui Sir. John Whitmore, “părintele” coaching-ului iar în 2015 am publicat materialele audio “Coaching Pentru Manageri (Dublu CD)”. In 2016 am lansat prima aplicație romanească pentru învățat coaching managerial și am înființat Studioul de Coaching, un parteneriat între coachi dedicați și pasionați care își doresc să promoveze această paradigmă managerială în România.

Fac sesiuni de coaching în limba engleză fluent și în română; experiența corporatistă într-o corporație financiară multinațională mă recomandă pentru această zonă.

Am la activ peste 500 de de ore de training pentru formarea mea ca și coach,  100 de ore de coaching sub supervizare, 40 de ore de psihoterapie personală,  mai mult de 650 de ore de practică de coaching și aproape 200 de clienți fericiți.

George-Bragadireanu-Coaching-Certificates-1024x155-1200x155

 

Studiez și practic schimbarea în toate formele ei în fiecare zi. Mă specializez în coaching și terapii conexe astfel încât sunt eu însumi un om care vede din ce în ce mai bine lumea prin cele patru ochiuri de geam. Mă interesează integrarea și conectarea noțiunilor relevante din fizica cuantică, biologie și neuroștiințe, psihosinteză, psihoterapie, mindfulness, spiritualitate și evoluție culturală, științe de graniță și cele mai recente descoperiri științifice, antropologie, formarea culturilor și limbajelor.

O abordare holistică a clientului

Perspectiva mea asupra coaching-ului este una holistică (întreagă). În acest sens lucrez cu instrumente din multe domenii conexe coaching-ului sau din domenii care aparent nu au nici o legătură: sport, teatru, NLP, dans, psihoterapie, gamestorming, etc. Fac acest lucru pentru că am învățat din practică să nu aplic aceleași instrumente și același format de lucru cu clienți diferiți; schimbarea pe care și-o propune un client sau altul este strâns legată de felul sau de a fi și/ sau de felul în care vrea să devină. Prin urmare, orice schimbare (profesională sau personală) dorită are nevoie de instrumentele potrivite clientului pentru a se desăvîrși.

Pregătire

Mai am la activ: cursuri de improvizație teatrală (Keth Johnstone) și tehnici teatrale (Sanford Meisner), cursuri de scriere creativă, cursuri de dans contemporan, o facultate de economie și una începută și neterminată de matematică, cursuri de publicitate și științe politice, o practică semnificativă în meditație, câteva schimbări personale importante, 50d e cărți citite în fiecare an, multe alte cursuri și multă experiență de viață. Și urmează alte specializări în Integral Psychology, Psychosynthesis, Spiral Dynamics, o călătorie în jurul lumii, cursuri internaționale, o școală de coaching InsideBloom, o piesă de teatru, patru cărți ce vor apărea în următorii ani, cursuri online pe platforme internaționale de învățare și tot ceea ce viața îmi va oferi mai bun mai departe.

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează